=

RASHLADNE VITRINE

Modularne izložbene police

I

Rashladne zidne vitrine

Rashladna zidna vitrina SARDINYA,omogućava maksimalan izložbeni prostor, i nudi profesionalna rješenja za sve proizvode kojima je neophodan temperaturni režim hlađenja.Sistem hlađenja je zasnovan na visokoprformansnoj cirkulaciji vazduha.Kompletno tijelo rashladne vitrine je ispunjeno poliuretanom gustine 40kg/m3.Kompletna osnova i kanali za strujanje vazduha su proizvedeni od nerđajućeg AISI 304 inoxa.Police se mogu podešavati po visini.Ušteda energije se obezbjeđuje noćnim zavjesama koje čuvaju hladan vazduh.Višenamjenski elektronski kontroler omogućava lako i jednostavno rukovanje.Na prednjoj strani se nalazi zaštitni plastični odbojnik. Postoji nekoliko varijeteta ove vitrine koje omogućavaju prilagođavanje posebnim tipovima artikala, uštedu energije ili kombinaciju jednog i drugog.

Rashladna zidna vitrina SARDINYA ESD, dizajnirana je sa okretnim ili kliznim vratima kako bi se obezbijedila velika ušteda energije, do 50{0d9226f547bc120bf0e646751e64978b153b0658f065c85a589f194d7e73c59a}.

Rashladna zidna vitrina TESELYA, dizajnirana je sa okretnim vratima kako bi se obezbijedila velika ušteda energije,i maksimalno skratio rok hlađenja proizvoda. Prvenstveno je namijenjena viskokofrekventim mjestima kao što su manje prodavnice i benzinske pumpe.

Rashladna zidna vitrina SUNDA, dizajnirana je za voće i povrće sa policama postavljenim pod uglom i krovnim ogledalima koje povećavaju dostupnost i daju ljepšu vizuelnu sliku.

Rashladna zidna vitrina SUMATRA, dizajnirana je za svježe meso sa policama postavljenim pod uglom i krovnim ogledalima koje povećavaju dostupnost i daju ljepšu vizuelnu sliku. Takođe režim rada za ovu vitrini je M1,što omogućava temperaturu 0-2*C i samim tim čuva proizvod svježim duže vrijeme.

Rashladna zidna vitrina Barbados, srednje visine,dizajnirana je otvorena ili sa okretnim vratima, i namijenjena je za tipove roba koje trebaju biti izložene posebno,ili po sredini radnje da nebi zaklanjala pogled.

I

Rashladne pult vitrine

Rashladne pult vitrine pružaju mogućnost izlaganja kako suhomesnatih proizvoda i sireva, tako i gotovih jela, salata, kolača i sl.Osim hlađenog režima od 2-6*C, mogu biti i tople vitrine.Sistem rada kod hlađenih je cirkulacija hladnog vazduha a kod toplih, topla ploča, bagno-marie ili infracrvenih lampi.Frontalna stakla se otvaraju pod uglom od 170* i imaju soptvene amortizere za podizanje i ostajanje u tom položaju.Kompletna unutrašnjost je napravljena od Inoxa a nadgradnja od anodoziranog aluminijuma. Na osnovu dizajna stakla dijele se na Borneo Gold( ravno koso staklo), Borneo Bronze (zaobljeno staklo), Borneo Gold( ravna stakla 90*) i Java (zakrivljeno staklo i donji dio) kao i Labuan-pult vitrina kombinovana sa elementom zidne vitrine za self service.

I

Vitrine za smrznute proizvode

Rashladna zidna vitrina  MARACA za smrznute proizvode, dizajnirana je sa okretnim vratima i troslojnim staklom kako bi se omogućila radna temperatura od 18 do -22*C.

Rashladna zidna vitrina  IBIZA za smrznute proizvode, dizajnirana je u gornjoj zoni sa okretnim vratima i troslojnim staklom kako bi se omogućila radna temperatura od 18 do -22*C, a u donjoj zoni sa pristupačnim otvorenim bazenom.

Rashladna zidna vitrina  SANTORINI za smrznute proizvode, dizajnirana je sa pristupačnim otvorenim bazenom koji omogućava kvalitetno i pregledno izlaganje velike količine robe i lako dopunjavanje.