$

MEZZANINI

Samonoseći višesespratni magacini
– Otvorene višespratne platforme

METALSISTEM-ov izbor Mezzanina uključuje fleksibilne otvorene površine na više nivoa, adekvatne za komercijalnu i inudstrijasku upotrebu kao i gazista na 1, 2 ili 3 nivoa koja predstavljaju strukture za velikim brojem nivoa polica.
METALSISTEM-ov pristup prema proizvodnji dvoetažnih i troetažnih samonosećih Mezanina (samonosivi višespratni magacini i platforme) je primijeniti svu snagu svojih postrojenja na proizvodnju potpuno sertifikovanih komponenti koje, nakon sastavljanja, stvaraju budući sistem hodnika sa policama ili potpuno ravnih površina koje se vremenom mogu proširivati.
Patentirani profili omogućavaju METALSISTEM-u da se pristupi otvorenim Mezaninima s potpuno jedinstvenom filozofijom, optimizirajući gustoću skladištenja, ugradnju radnih stanica, područja za selektovanje, piking i pružanje specifičnih rješenja za rukovanja paletama na visini.
Izuzetno fleksibilna rješenja za mezanin METALSISTEM odgovaraju širokom rasponu primjena. Nasljedna fleksibilnost patentiranih METALSISTEM profila uspješno se primjenjuje u specijalizovanim sektorima kao što su 3PL (Logistika trećih strana), regali za gume, auto djelove, kao i ovješene i složene garderobe.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

*uspravni korak 33 mm;
*pocinčani profili;
*konstrukcijske komponente proizvedene od 31 sertifikovanog visoko otpornog konstrukcijskog čelika u skladu s EN10204 standardima;
*jednostavna i brza montaža;
*modularni pristup: instalacije se mogu naknadno proširiti i modifikovati;
*efikasni horizontalni nosači koji mogu doseći i do 7m u otvorenim rasponima;
* dostupnost širokog asortimana standardizovane dodatne opreme.

Sve vrste polica

M. +382 69 013 000
T. +382 020 810370
free-technics@t-com.me
www.freetechnics.me